ISO 9001:2008
BG EN
Целум България откри първия си офис у нас
20.04.2012

 

На 18 април 2012г. официално беше открит първият офис на „ЦЕЛУМ БЪЛГАРИЯ" АД у нас. Офисът се намира на бул. Тодор Александров № 179.

„ЦЕЛУМ БЪЛГАРИЯ" АД е акционерно дружество, създадено съвместно от „Корпоративна търговка банка" АД и унгарските компании Cellum Global Innovacios es Szolgaltato Zrt и Altus-ConsAlt Kft. От българска страна, освен КТБ АД партньор и акционер в дружеството е и дъщерното дружество на банката „Велдер Консулт" ООД.
Стремежът на „ЦЕЛУМ БЪЛГАРИЯ" АД е да предложи на българския пазар иновативни услуги в сферата на мобилните разплащания, като гарантира сигурност и защита. Продуктите на компанията дават възможност на потребителите да превърнат мобилния си телефон в „интелигентен портфейл", чрез който могат да бъдат зареждани предплатени карти, да се плащат сметки, да се закупуват стоки от интернет или медийни продукти. За целта потребителите използват мобилния си телефон, което им дава свободата да закупят или заплатят стоки или услуги по всяко време и на всяко място.
Всяка банкова карта (издадена от оперираща в България банка) може да бъде добавена в мобилния телефон. Процесът на регистрация е максимално улеснен и се извършва от потребителя единствено чрез мобилния телефон. Не се налага клиентите да посещават офиси на банки, мобилни оператори и др. „ЦЕЛУМ БЪЛГАРИЯ" АД гарантира на своите клиенти сигурност на извършваните плащания и защита в случаи на загуба или кражба на мобилния телефон.

Продуктите и решенията на „ЦЕЛУМ БЪЛГАРИЯ" АД имат значителни предимства и за търговците и доставчици на стоки и услуги. Използването на мобилния телефон като разплащателно средство им дава възможност да достигнат до своите клиенти по-бързо и ефикасно, като им осигурява един допълнителен и надежден канал за увеличаване на продажбите. Възможността за директни покупки чрез използването на QR code (Quick response code - код за бърз достъп) е улеснение за всеки бизнес, стремящ се към устойчиво развитие. Бързо, лесно и надеждно - като набиране на номер от мобилния телефон.

Cellum Global Innovacios es Szolgaltato Zrt е бързо развиваща се водеща компания в Унгария за развитие на мобилни сделки и услуги, създадена през 2000 г. Работи в съдружие с MasterCard, Hungarian Telekom Group, Telenor, Vodafone, FHBBank и др. Продуктите на Cellum Global Innovacios es Szolgaltato Zrt са базирани на собствени, международно признати, сигурни изпълнения на мобилни сделки, мобилни плащания и технологии. През последните няколко години Cellum Global Innovacios es Szolgaltato Zrt прави няколко успешни решения на унгарския пазар като мобилно паркиране, мобилни магистрални винетки и мобилна лотария.

 Универсиада ЕАД Cellum Bulgaria ИПГВР Пловдив